Om The Vault

The Vault är en fristående konferensdel inom TRUESEC Group AB. Vi har lång erfarenhet av att arrangera konferenser, möten och utbildningar för olika företag, organisationer och myndigheter i Stockholm och övriga Sverige.

Unikt för The Vault är att vi kan erbjuda Sveriges säkraste konferenser då lokalerna är före detta banklokaler som numera är ombyggda till ett modernt konferenscenter. Förutom häftiga lokaler kan vi också ge dig tillgång till senaste tekniken med egen serverhall, datorer och full studioutrustning. Möten att minnas!

Hitta hit

The Vault ligger centralt vid Hötorget i Stockholm med mycket bra kommunikationer. Endast ett kvarter från korsningen Kungsgatan-Sveavägen.

Kommer du till fots? Utgå från korsningen Kungsgatan-Sveavägen i riktning mot Sergels Torg. Följ Sveavägens vänstra sida tills du når Oxtorgsgatan där det till vänster finns en trappa. Ovanför trappan ligger The Vaults konferenslokaler.

Åker du bil? Åk in på Oxtorgsgatan och parkera i Oxtorgsgaraget. Mitt emot garageentrén följer du vägen upp till The Vault.

Fullservice-upplevelse

Vi vill att din mötesupplevelse ska vara bekväm och prisvärd. Ni kan självklart välja att ordna det mesta själva men vi hjälper gärna till att ordna med allt från mat, dryck eller göra andra inköp efter era önskemål.

Stanna över natten

I närheten av The Vaults möteslokaler, erbjuder vi förmånliga hotellalternativ i samband med din konferens eller möte.

För mer information, kontakta oss.

Hyr extra teknik

Om du behöver demonstrera eller hålla en presentation som kräver extra datakapacitet har vi en egen datahall till ditt förfogande. Med eller utan tekniker! I våra moderna lokaler kan du få tillgång till din helt egen serverhall, hyra serverblad, datorer med mera. För mer information, kontakta oss.

Vill du hålla nästa möte i Sveriges säkraste konferenslokaler?

Ring vår koordinator:

  • Peter Tjärnberg +46 709 18 30 18

Eller skicka in din förfrågan!